I would rather be alone with aliens and rainbows.

Jag hatar skolan, jag hatar hatar hatar den..
blir så arg.. hatar att läsa.
Vill bara hem just nu!Kvar i nåt jag lämnat

Opeppad och trött så lyckades Frida ändå dra med mig på fest igår, det bjöds på skratt, dans och främst dåligt samvete och djupa tankar. Kanske man håller på att bli en person som man absolut inte ville bli..Men men nu ska jag duscha och äta mat med familjen, börjar verkligen kännas av att Osse är borta nu, fast det bara gått knappt en vecka.
Imorgon är det back to school. Mycket tråkigt..


Fredag

En sjukt tråkig fredag som spenderas med la familia. Önskar min lilla pojkvän vart med mig åtminstonde men hoppas jag får träffa honom imorgon. Sitter iallafall och lyssnar på lite god musik. Funderar på om jag ska ner i källaren och föna lite på min herrdocka, men på något sätt känns det inte jätte lockande..
If you'r afraid to fly, then I guess you never will.What would it take
To get you to say that I'll try?

trött.

Tackar och bugar för 2009

Jag välkomnar år 2010, utan nyårslöften, utan förväntningar.

En härligt bra kväll i tyngelvi med dans och trevliga människor fick inviga det nya året. Sitter här hemma och kollar på en lite speciell film "The Jacket". Hmmm, ja tog mig en liten paus iallafall för lite bloggning.
Har inte överdrivet mycket att säga. Känner mig väldigt tråkig just nu, bryr mig inte så mycket om någonting och det känns mest som att jag går runt och suckar och de gånger jag skrattar tänker jag: det här borde jag göra oftare!

Vet inte vad detta problem beror på men när skola och rutiner börjar igen så faller nog allting på plats och jag slutar bli en suckig person :)

Och nu märkte jag att klockan är över tolv, vilket innebär 10 månader med kära Tobias, snart ett år. Fast igentligen så många mer månader!
En vecka utan min sol, imorgon kommer du hem..
Trodde inte att jag skulle säga detta
Men tusan vad jag saknar dig syrran!

RSS 2.0