When the stars go blue

Jag längtar ihjäl mig till julafton nu.. Och min pojkvän gör då inte saken lättare. Imorgon blir det att inhandla de allra sista klapparna, har igentligen allt klart men det kan ju finnas nåt mer man behöver.
Gårdagen var superkul, och jag kännde verkligen att det var länge sedan jag dansade så, tack tjejer.

Nu känner jag att magen skrivker efter mat.
Ikväll blir det One three hill och mys :)

Sista advent.

Den sista advent och julafton närmar sig, jag känner till och med pirret i magen som man hade som liten. Clara har nog stort inflytande på att jag har varit så himla kär i julen i år. och självklart för att det ska firas hemma. känns som att vi har hoppat över två jular. Fast ändå inte :) Detta året blir det kanske snö till och med? Hoppas.

Helgen har varit lite lugn och mysig, i fredes kollade jag, Isabell och Anna på lite julfilm. På lördagen väkte Oscar mig och vi åkte en runda till värnamo för lite sista shopping. Sedan blev det kalas hos momor, jag tror inte direkt att vi firade någon men momor fick lite ryck och bakade en tårta! Haha, sedan träffade vi lilla kusin nana som fick sitt hår färgat.
På kvällen åkte jag och Frida till Markus även fast vi var väldigt trötta och sega.

Nu lyssnar jag på Lasse och ska duscha snart :)Livet blir lite bättre, lite tryggare.. lite finare.
Jag skulle aldrig kunna funka om jag inte hade dig
Kan inte ens beskriva hur perfekt det här är
Tobias

<3

äckliga skolan.

Jag går igenom löven
som faller från träden
känner mig som en främling.
ingen ser
ingen ser längreär trött på att vara arg.

Get you through the night

Nu beger jag mig till pianot och sedan vidare till lilla Momor, ska även sova där, fridi också självklart. Blir nog supermysigt. Men det var rättså mysigt att sitta här med, alltid jobbigt att ställa sig upp och ta tag i saker.Känslor som inte går att förklara.. jag kan inte hjälpa det, inte förtränga det..
Önskar att de inte fanns där.

Somwhere over the rainbow, we are high

Nu har jag änntligen pluggat färdigt. Väldigt tråkigt. Ska kolla om det går något bra på tv:n nu och sedan ska jag möjligtvis gå ut en runda med Bellis.
Helgen var hyffsat lugn, var hos Markus i fredes och spelade monopol med frida och Tobias. Sedan så träffade jag Anni och Frida i lördes.
I lördes kväll åkte jag hem till Tobbe och försökte hålla mig vaken tills han kom hem ifrån parken men det var icke så lätt. I morse låg vi och drog oss i sängen till klockan två, mysigt.

Nu blir det visst parlamentet ;)Vågar jag be dig att stanna, får jag höra din röst..Tisdag  betyder självklart desperate houswifes. Fast jag har missat ett par avsnitt på det senaste får se om jag kan ta igen. Tobias är ju inte här nu så då får jag lov att titta, haha.
Imorgon blir det shopping i Helsingborg, riktigt skönt om man hittar lite julklappar. Och äventyr med Malin, Malin och eventuellt Pilla blir ju inte fel!
Puss på er :)Kan inte undgå att sakna det bruna ibland


RSS 2.0