Extensions = lycka?

När jag köpte mitt löshår så tyckte jag att jag var vääldigt fin i det och jag trodde att jag skulle bli en lycklig kvinna i resten av mitt liv. Man blir så sur när det knappt håller i någon månad. Snart ger jag upp hela extensions grejen.
Men långt hår vill jag verkligen ha.

Men varför låter du inte det växa ut då då?

Ställ aldrig den frågan till mig!!

Jag var en lyckligare kvinna när jag mina extensions var i bra skick, det var jag.. 


Du hade tid

Hali hallå! Jag har snott till mig Tobias Laptop en stund så jag kan blogga lite. Han är nämligen ute o jobbar o sliter.
Har precis varit ute hos Jenny men nu skulle lilla Melissa sova så jag sitter här och lyssnar på Lars winnerbäck och funderar på om jag ska gå ut lite i solen kanske.
Igår var det jag och Clara hela dagen i stort sett, hon är så söt. Hon har fått för sig att det inte är så stor skillnad på 5 och 17 år så hon förstår inte varför hon kan få följa med på fester eller umgås med mina vänner.
Tobias gav henne en fet godis påse med, så söt han är :)

Igår vart jag Tobbe Denis och Suad och badade sedan låg vi och kollade på film och myste, haha.
Idag ska jag träffa min Anni och sedan hörde jag att det talades något om fest men det får vi la se.Känslorna blir bara starkare och starkare, du är allt jag någonsin önskat och lite till.
Kan inte förklara, förväntar mig inte att någon ska förstå.
Stanna hos mig

Bra ursäkt

Vilken blogg torka.. jag är ledsen men jag ska ge er två bra andledningar till varför det blivit såhär.

1. Jag har ingen dator
2. Jag var varit bortrest i en vecka


Det borde väl duga, men jag kommer att blogga över sommaren. Ska låna mammas dator så mycket jag kan.
Jag ska bjuda på EN bild ifrån semestern i Frankrike.Nu är det dags att få tag på någon vettig människa att tjöta lite med då jobbet gör mig galen.

Ge mig smultron och glass!!

Nu vill jag egentligen sova men har en hel dator att tömma som ska vara inlämnad imorgon. Hela sommaren utan dator, så sorgligt men så skönt!
Var på Broders bal idag, han var så stilig må jag säga! Riktigt stolt över han, bilder kommer snart förhoppningsvis :)

Nu ska jag fortsätta tömma min dator på alla mina kära bilder..

Imorgon är det sommarlov förövrigt!


Momor<3

Idag när jag cyklade hem från stationen fick jag en fruktansvärd saknad till min momor som har varit på mallis en vecka nu! Och vem kommer cyklandes om inte min älskade lilla momor! Fy vad jag saknat henne!

hela himlen är ovanför hans

Otroligt vackert var bröllopet! Blir tårögd bara av att tänka på det. Och så roligt har jag inte haft på väldigt länge. Dagen efter blev dock lite kämpig men det börjar bli bättre haha. Fått lite frisk luft tillsamans med Padde, Isabell och Izor, skvaller promenad blev det men vad förväntas av tre unga damer och en homosexuell hund.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Lisa Ekdahl som jag älskar, tänkte ge er ett litet smakprov..
Jag tror han är en ängel
hela himlen här ovanför är hans
Jag tror han är en ängel
för han skrattar som om inga faror fanns
och hans hjärtas djup är som det djupaste vatten
hans tanke når högt, högre än det högsta bergOch här fann jag ett smakprov på hur snygga jag och tobbe var igår, jag var väldigt tjusig till en början så ni kan ju ha lite överseende.


All my dreams are built around your face and this place All the times I'm staring at the sun, you're the one

Ett snabbt inlägg ifarten. Jag mår sämst och det är just nu det händer mest så jag borde må bäst men det är något fel på mig och har mått dåligt hela veckan, jag hopppas det blir bättre. Mina 13 timmars sömn inatt gjorde det kanske lite bättre iallafall. Idag är det student som gäller, så det blir att åka ner till gislaved och gratulera alla. Sedan blir det vidare till magnussons. Senare på kvällen drar jag till Tobias så blir det bröllop imorgon :D Ska bli kul hoppas att jag mår bättre så att jag kan äta lite iallfall. Just nu lever jag på knäckebröd utan smör och skinka. Vågar nämligen inte äta laktos....
Surt men nu ska jag duscha och fixa till mig.

Puss


Would you tell me how could it be any better than this?

Hyffsat dålig uppdatering, har inte blivit så mycket datorsittande för mig faktikst. Detta beror kanske mest på det härliga vädret som plötsligt blev tråkigt åskväder. Jaja, igår fyllde Paddis år så jag och Tobias var där en runda och bjöd på merci och snackade.
Så fick vi för oss att vi skulle ta ett dopp i havet i Halmstad idag, så Tobbe och David kom och hämtade mig och Padde efter skolan så åkte vi och badade. Härligt, sen blev det en runda till John också :)
Myspys :)

Just nu är jag lite deppig för jag får sova ensam och för att jag ska till skolan imon och för att Malin inte ska till skolan imon. Men samtidigt så är det sista dagen för veckan imon så jag får stå ut. Sen kommer Malin på torsdag ju!


Imorgon har vi 13 månader (Fyra enligt tobias)
Du är ju så himla bra, kunde inte vara lyckligare än med dig!
<3

RSS 2.0